4. FORDULÓ: EXTRA ELEMZÉSI FELADATOK II.

A legutóbbi egyeztetés óta még az is eszébe jutott a WRFT edzőjének, hogy jó lenne időjárási adatok függvényében látni az eredményeket. De sajnos erről nem készültek feljegyzések, hogy melyik verseny milyen időjárási körülmények között zajlott. Pedig van egy olyan megérzése, hogy a hőmérséklet, a szélerősség, a páratartalom és a csapadékmennyiség hatással lehet a kutyák teljesítményére.

A feladatotok, hogy csatoljatok időjárási adatokat minden versenyadathoz, és támasszátok alá vagy cáfoljátok meg az edző sejtését elemzésekkel!

A versenynek ezt a fordulóját úgy tudjátok teljesíteni, ha 2024.04.21. (vasárnap) 23:59:59-ig írtok a kriszta@data36.com-ra egy rövid összefoglalót arról, hogy mire jutottatok a fenti kérdéssel kapcsolatosan (csak vázlatpontszerűen) és elkülditek az elemzéseket tartalmazó fájlt.

ui.: 2024. április 8-án Mester Tomi tart majd egy rövid (20 perces) mini-webinárt a WeatherAPI nevű eszköz használatáról. Ennek a felvétele mindenki számára elérhető lesz, itt a klubban, és a megtekintése a versenyzőknek sem kerül majd hint-es büntetőpontokba ezúttal! 😉