5. FORDULÓ: ZÁRÓ FELADAT – VIZUALIZÁCIÓ ÉS SZORGALMI

A projekt a végéhez közelít.

A feladatotok már “csak” annyi, hogy készítsétek el a végső vizualizációkat az elemzéseitekhez és egy 15-20 diából álló prezentációt, amiben bemutatjátok találásaitokat, és javaslatokat tesztek a csapat teljesítményének növelésére.

A versenynek ezt az utolsó fordulóját úgy tudjátok teljesíteni, ha 2024.05.12. (vasárnap) 23:59:59-ig elkülditek a kriszta@data36.com-ra az alábbi dokumentumokat:

  • prezentáció (.PDF formátumban)
  • az adattisztításhoz tartozó kód ÉS a tisztított adatfájlok (.CSV formátumban)
  • az alap elemzéseitekhez tartozó kód
  • az extra elemzési feladatokhoz tartozó kód (pálya kiosztás, ivaros/ivartalan kan/szuka váltás, időjárás)
  • bónuszként az extra szorgalmi feladathoz készített modellhez tartozó kód

(a kód fájlt vagy fájlokat vagy sima .TXT formátumban várjuk vagy az elemzésnek megfelelő .sql, .ipynb, .py, .sh formátumban)


FIGYELEM! Az utolsó fordulónál már szigorúan fogjuk venni a határidőt, NEM LESZ pót beküldési határidő – hiszen 1 héten belül nekünk ki kell választani a 3 legjobb munkát, hogy aztán a döntősöknek még legyen néhány napja felkészülni az élő prezentációra is.

A döntő időpontját és helyszínét hamarosan (még ezen a héten) meghirdetjük!


Extra extra szorgalmi feladat

Építsetek egy modellt, amely optimalizálja a csapatösszeállításokat az ismert adatok (kutyák alapadatai, kutyák sorrendje, akadályok magassága, időjárási körülmények) függvényében. Inspirálódjatok bátran a korábbi Machine Learning-es előadásokból, itt a klubban.