Webinárium

Jobb, mint a Google Analytics(?)

(ingyenes élő webinárium)

Megmutatom, hogyan építettem fel nulláról egy saját logoló és analitikai-rendszert a weboldalaim monitorozásához és elemzéséhez. Az egészet egymagam írtam Python-ban és JavaScript-ben és nem több, mint 100 sor kód.

A működése egy kicsit olyan, mint a Google Analytics-é, csak:

Az előadásban sokat fogok beszélni arról, hogy összességében megéri-e egy ilyen egyedi rendszert építeni — és összevetem a különböző dobozos megoldásokkal is (Google Analytics, Mixpanel, Funnel.io, stb.)

Spoiler: sok esetben nem éri meg. 🙃

Amiért mégis érdemes eljönni az előadásra az az, hogy sorról sorra bemutatom a kódomat és azt is, hogy milyen elemzéseket csináltam az adatokból. Ezáltal jobban megértheted, hogy hogyan működnek ezek a logoló és weboldal monitorozó rendszerek. Illetve az egyes bemutatott haladóbb elemzéseimből is tudsz majd meríteni és új lendületet kapni a saját adataid elemzéséhez.

MIKOR? Az eredeti előadás 2023. novemberében volt, de a felvétel megmaradt az örökkévalóságnak — így most azonnal elérheted.

HOL? A Data Science Klub “korábbi előadások” részlegében.

KÉRDÉS-VÁLASZ, FELVÉTEL. Az élő eseményen egy csomó szuper kérdés jött be. Ezek is benne vannak a felvételben!

Regisztráció

Ha érdekel a felvétel, csatlakozz a Data Science Klubhoz és férj hozzá azonnal ehhez az anyaghoz és még sok más szuper data science-es előadásfelvételhez.